top of page

Vi gleder oss til å se deg!

Workshop i mesoterapi og biostimulerende behandling (REVOK50) med Nanna Vinje
Workshop i mesoterapi og biostimulerende behandling (REVOK50) med Nanna Vinje

Workshop i mesoterapi og biostimulerende behandling (REVOK50) med Nanna Vinje

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Time & Location

26 Sept 2023, 10:00 – 15:00

Vækerø Park, Drammensveien 260, 0283 Oslo, Norge

About the event

Biostimulering er i vinden som aldri før og er en naturlig tilnærming til hudforbedring. Biostimulering er en behandling der man støtter hudens egen evne til å regenerere. Ved kombinasjon av flere former for biostimulering kan man tilpasse og spisse hver enkelt kundes behandlingsplan, og dermed oppnå imponerende resultater.

Dette kurset vil ta dere gjennom relevant teori, samt demonstrasjon av ulike injeksjonsteknikker for biostimulerede injeksjoner med Revok50 og mesoterapi. Dere vil i tillegg få mange tips og ny kunnskap i forhold til hvordan dere kan sette opp og tilpasse behandlingsplaner for kundene deres. En slik behandlingsplan kan inkludere mikroneedling, biostimulerede behandling med REVOK50, mesoterapi, kjemisk peel, toksin og filler.

Det vil bli muligheter for å behandle hverandre eller modell under veiledning av kursholder. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å ha med egen modell. Dersom det er ønskelig å behandle med REVOK50 på kurset, blir du etterfakturert.

Nanna Vinje er kosmetisk sykepleier med lang erfaring fra bransjen, både som instruktør og behandler. Hun jobber på Cosmo Clinic i Nydalen der hun til daglig utfører en rekke ulike behandlinger på sine mange faste kunder.

Kursholder:

Nanna Vinje

Hvem passer dette for?

Kosmetiske sykepleiere og leger

Inkludert:

Kurset inkluderer lunsj, kursbevis og kursmateriell.

Pris:

Kr 1999,- per deltager 

Tickets

  • Mesoterapi og biostimulerende

    NOK 1,999.00
    Sale ended

Total

NOK 0.00

Share this event

bottom of page