top of page

Bli Bedre Kjent med Revok50


Viktigheten av en sterk hudbarriere


Revok50, en biostimulerende behandlingen som revitaliserer, hydrerer, regenererer og remodelerer huden for et naturlig og vakkert resultat.

 

Hva er Revok50?

Revok50 er en nyskapende biostimulerende behandling som igangsetter hudens naturlige prosesser for å redusere tap av volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, fuktes, strammes opp og rynker reduseres.


Hvordan virker behandlingen?

Revok50 bruker høymolekylær hyaluronsyre og en høy dose aminosyrer for å optimalisere hudens funksjon og struktur. Den stimulerer fibroblastene, som er ansvarlige for kollagenproduksjon, til å jobbe hardere og produsere mer kollagen og elastin. Som et resultat begynner huden å reparere seg selv og gjenoppretter volum og spenst.

Produktet absorberes raskt i huden uten å bli liggende, og etter bare 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte.


Hvem bør velge Revok50?

Revok50 er ideell for alle som ønsker å forbedre hudens tilstand og redusere synligheten av fine linjer, arr og volumtap. Behandlingen er spesielt gunstig for kvinner i overgangsalderen og eldre, da kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres med alderen. Tapet av østrogen i overgangsalderen er spesielt ansvarlig for nedgangen i kollagenproduksjonen og elastin i huden, noe som kan føre til tørrere og mindre elastisk hud med synlige tegn på aldring.


Kombinasjon med andre behandlinger

Revok50 kan brukes som en enkeltstående behandling, men også i kombinasjon med andre komplementære behandlinger som Dermapen og medisinske peelinger for å stimulere hudens reparasjonsprosesser enda mer effektivt.


Behandlingsforløp og vedlikehold

For optimale resultater anbefales en oppstartskur med 2-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Noen vil oppnå ønsket resultat etter kun 2 behandlinger, mens andre kan trenge opp til 4. Etter oppstartskuren anbefales 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året.

Revok50 kan brukes i ansiktet, på halsen, armene og hendene, og behandlingen tilpasses individuelt for best mulige resultater.


Viktig å vite

Revok50 jobber i harmoni med hudens egne prosesser, og resultatene kan variere fra person til person. Noen vil oppleve effekten tidlig, men vanligvis vil du se de mest markante resultatene rundt 12 uker etter siste behandling. Produktet fortsetter å virke lenge etter behandlingskuren er avsluttet, noe som gir deg langvarige resultater.

Etter behandlingen kan det oppstå små blåmerker og hevelser som vanligvis forsvinner i løpet av noen timer. Den anbefales ingen trening de første 24 timene etter behandlingen.


108 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page