top of page
skin academy1_edited.jpg

Skin Academy 

Skin Academy er et kompetansesenter for den kosmetisk medisinske bransjen, og har siden oppstart i 2016 kurset noen av landets fremste leger og sykepleiere.
 

Vi tilbyr kurs og foredrag med noen av de mest anerkjente foredragsholdere innen ulike behandlinger, teknikker og fagområder for å sikre bransjens kompetanseløft.
 

skin academy1.jpg

Vår misjon er å heve din kompetanse  og styrke dine ferdigheter

*

Månedlige kurs

*

Anerkjente foredragsholdere 

*

Årlige konferanser og foredrag

*

99% gjennomsnittlig vurdering fra våre kursdeltagere

Skin Beauty Through Knowledge er vårt motto. Vi har som mål å være en innovativ og inspirerende samarbeidspartner for deg som ønsker å utvikle deg som fagperson. Vi er stolte av å kunne samarbeide med internasjonalt anerkjente leger og dermatologer som brenner for å dele sin kunnskap med deg!  

Våre kjerneverdier

La oss sammen løfte bransjen 

Integritet

Vi jobber for å opprettholde en høy faglig standard, klare kommunikasjonslinjer og en åpen kultur, hvor du som student skal føle deg trygg og ivaretatt. 

Ansvar

En ansvarlig tilnærming til kosmetiske behandlinger bidrar til å bygge tillit og integritet i bransjen. Ved å sette pasientenes sikkerhet og velvære først, kan vi bidra til å opprettholde kundenes tillit til vårt helsepersonell. 

Kunnskap

Økt kunnskap vil hjelpe deg til å oppnå en dypere forståelse av både faget og kundene dine. Økt kunnskap vil også øke din egenverdi og selvtillit.

Ferdigheter

Ferdigheter er viktige for både din personlige og faglige utvikling, og for at du skal kunne utføre jobben din på en effektiv og profesjonell måte. Vi ønsker å tilrettelegge et tilbud for kontinuerlig utvikling av dine ferdigheter.

Lidenskap

Vår lidenskap er å inspirere deg til videre utvikling og fungere som en viktig støttespiller i en bransje i konstant utvikling

Samarbeidspartnere

laserlegene logo.png
scanex logo_edited.png
allergan logo.png
bottom of page